Trafiklärare

På uppdrag av Vuxenutbildningen i Klippan driver vi en 60-veckors trafiklärarutbildning. Kursen är en av nio yrkeshögskoleutbildningar i landet med denna inriktning.
Utbildningen som startar mars 2018 kommer att genomföras i Klippan. För information om denna utbildningsomgång hänvisar vi till Vuxenutbildningen i Klippan, www.klippan.se 

YH Myndighetens hemsida hittar du information om Yrkeshögskoleutbildningar.

Utbildarna AB ansöker om att starta Trafiklärarutbildning

Utbildarna har nu lämnat in en ansökan till YH-myndigheten om att få starta en Trafiklärarutbildning i Helsingborg. Utbildningen kommer att ha ett flexibelt upplägg och en stor del kommer att genomföras på distans. De praktiska delarna planeras att genomföras i Helsingborg, Malmö och någonstans i Jönköpings län.
Beslut om kursstart väntas under januari-februari. Planerad utbildningsstart december 2018.

INFORMATION TILL TRAFIKSKOLOR

"Vi utbildar era framtida medarbetare!

Är du intresserad av att vara med och forma morgondagens trafiklärare och även få en chans att rekrytera medarbetare. Då finns det möjlighet att ta emot trafiklärarkandidater under den praktiska delen av utbildningen som är förlagd på trafikskolor.

De studerande är ute på praktik en dag i veckan under hela utbildningstiden (60 veckor) samt sammanhängande under 15 veckor fördelat på tre perioder (2+3+10 veckor).

I dokumentet "Arbetsplatsförlagd utbildning inom trafiklärarutbildningen..." kan du läsa mer om vad det innebär att ta emot en trafiklärarkandidat på praktik. 
Om ni är intresserade så vill vi att ni fyller i "Intresseanmälan praktik/LIA..." och skickar den till oss via post eller mail.

Hör gärna av er till robert.andreasson@utbildarna.com tel 042-32 68 09, om ni har några frågor om utbildningen.